WRC: Ypres completa el calendari 2022

El Rally d’Ypres de Bèlgica es manté al calendari per segona temporada consecutiva després d’haver estat incorporat avui al calendari del 2022. La regió nord-oest de Flandes acollirà la novena prova d’un total de tretze, del 18 al 21 d’agost.

La cursa d’Ypres es va celebrar per primera vegada l’any 1965 i és coneguda com un dels esdeveniments més durs d’Europa. Els camins de granja estrets, amb moltes cruïlles estretes i revestits de sèquies, asseguren que no hi ha marge d’error, sobretot si ha plogut, amb fang ‘pintant’ la carretera, cosa que empitjora amb cada passada d’un cotxe de ral·li.

El ral·li comptarà amb tres dies de competició amb un parc d’assistència a l’històric Grote Markt d’Ypres. Una cerimònia de sortida el dijous a la tarda precedida el shakedown, seguida de tres dies de competició, com és habitual en l’estructura dels esdeveniments del WRC.

Aquest últim lloc del calendari es va resumir en l’elecció entre Ypres Rally Belgium i Barum Czech Rally Zlin, que esperava portar el WRC a la República Txeca per primera vegada:

“Estem molt impressionats amb la professionalitat i els plans de l’organització de l’equip a Zlin. El Barum segueix sent un esdeveniment clau en els ral·lis europeus i la porta segueix oberta a les vostres ambicions de WRC. Esperem seguir treballant amb ells”.

Jona Siebel, promotor del WRC
Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share