WRC: Evans davant d’una gran oportunitat a Suècia

Lluny de lluita per la victòria al del ral·li de Montecarlo el mes passat, Elfyn Evans té tota la intenció de tornar a la càrrega a Suècia en un terreny on ha mostrat una gran velocitat en els últims anys.

Victoriós a l’últim ral·li suec organitzat l’any 2020, el gal·lès no va aconseguir repetir aquesta gesta sobre la neu finlandesa l’any passat, tot i marcar molt bons temps.

“No vam començar l’any com volíem en el primer ral·li, però l’únic petit avantatge és que la nostra posició a la pista hauria de ser una mica millor per a Suècia. Volem aprofitar-ho el millor possible i, com sempre, fer-ho el millor que puguem».

En aquesta edició sense precedents del 2022 i amb cotxes encara molt joves, el pilot de Toyota s’haurà d’enfrontar a moltes incògnites.

«Amb tot tan nou, hi havia moltes coses diferents per provar a les nostres proves de neu i gel, però en general em sento còmode, tot i que encara és difícil dir exactament a quina velocitat tindrem en aquesta superfície perquè coses com l’adherència varien segons les condicions. També hem vist els vídeos de les especials que ens ofereix l’organitzador, i es veuen molt ràpids per llocs però també amb trams molt estrets i tècnics.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments