WRC: Alpine mostra interès

Luca de Meo, conseller delegat del Grup Renault, ha aprofitat la presentació de l’Alpine A522 de Fórmula 1 per revelar les ambicions esportives del grup que lidera, obrint la possibilitat d’Alpine de dirigir-se al WRC i al Dakar.

Com és sabut, l’any 2024, la marca francesa presentarà el seu no cotxe per al WEC i les 24 Hores de Le Mans després que la F1 hagi imposat un límit pressupostari, que evitarà desbordaments pressupostaris, això dóna lloc a la possibilitat de nous projectes en altres disciplines.

Tot i confirmar la F1 com el centre del projecte esportiu de la marca, i tot i haver posat ja el peu al coll al projecte LMDh, Alpine pot ampliar-se a diferents projectes en diferents categories:

Estic interessat en explorar, està per veure. si podem trobar les condicions adequades per participar al Campionat del Món de Ral·lis, però vull fer-ho amb un cotxe elèctric, cosa que avui dia no és possible. I també vull fer el Dakar…

Luca de Meo pretén situar Alpine com una mena de catalitzador de tota la tecnologia de la marca.

Com és sabut, l’automobilisme és un àmbit en el qual el desenvolupament pot servir al sector ja que l’accelera i aquest és un camí que Luca de Meo pretén seguir.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments