WRC: Rovanperä continua dominant sobre la neu al shakedown del Ral·li de Suècia 2022

Kalle Rovanperä/Jonne Halttunen han estat els més ràpids en el shakedown del Ral·li de Suècia, en una cronometrada molt representativa del que els equips s’enfrontaran demà a la carretera, però amb un diferència: demà hauran de netejar els trams i qui vingui més enrere se’n beneficiarà. Segons si els trams tenen més o menys neu, això marcarà una gran diferència.

D’altra banda, hi ha trams amb menys neu i encara que sortir per davant segueix sent pitjor, els que surtin més enrere poden malmetre ràpidament els claus dels pneumàtics. Així doncs dependrà de cada tram treure més o menys avantatge.

Ott Tänak/Martin Järveoja (Hyundai i20 N Rally1) han acabat a 0,3 segons del líder, amb Thierry Neuville/Martijn Wydaeghe (Hyundai i20 N Rally1) mig segon més enrere. Bons senyals dels millors Hyundai, que després d’un mal Ral·li de Montecarlo, necessiten un autèntic ‘impuls’ a Suècia.

Takamoto Katsuta/Aaron Johnston (Toyota GR Yaris Rally1) han estat quarts per davant de Craig Breen/Paul Nagle (Ford Puma Rally1), el millor entre els Ford seguit de Gus Greensmith/Jonas Andersson (Ford Puma Rally1), Elfyn Evans/Scott Martin (Toyota GR Yaris Rally1), Oliver Solberg/Elliott Edmondson (Hyundai i20 N Rally1), Esapekka Lappi/Janne Ferm (Toyota GR Yaris Rally1) i Adrien Fourmaux/Alexandre Coria (Ford Puma Rally1), que vol fer tot el possible per acabar aquesta cursa després de l’accident de Montecarlo.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments