WRC: Rovanperä i Toyota no fallen i es coloquen líders del Ral·li de Suècia 2022

Després de dos dies, Kalle Rovanperä sembla que té a les seves mans el Ral·li de Suècia. El pilot de Toyota ja porta més de vuit segons per davant amb quatre cronometrades per al final.

Després d’haver-se fet amb el liderat durant el matí, a la segona part d’aquest dissabte ha començat amb un tercer lloc al tram 12 (Brattby 2) guanyat pel seu company Elfyn Evans amb 1,7 segons d’avantatge sobre Thierry Neuville (Hyundai). .

El segon pas epr Långed, el jove de Toyota va marcar el seu ritme, guanyant a Evans per 4,5 segons i així consolidar el lideratge. Neuville era tercer a 5,3 segons. La jornada ha acabar amb el tram 15 (Umeå 2), en què Rovanperä ha tornat a guanyar, aquesta vegada per 2,6 segons, davant un Evans que es sortia en l’últim revolt però amb la sort que superava la cèl·lula de cronometratge al mateix moment que passava per sobre de l’snowbank.

Quan falten quatre trams, Rovanperä es manté al capdavant amb un avantatge de 8,3 segons sobre el seu company d’equip, mentre que Neuville és en el tercer lloc. Tanmateix, una breu diferència de 4,2 segons sobre Esapekka Lappi (Toyota) deixa la lluita pel podi ben oberta. Takamoto Katsuta (Toyota) és en la cinquena posició.

Andreas Mikkelsen (Skoda) es 10,9 segons al capdavant de la classificació del WRC2. En segon lloc hi ha un altre noruec, Ole Christian Veiby (Volkswagen), mentre que Nikolay Gryazin (Skoda) és tercer a 19,7 segons. El rus va guanyar una de les especials de la tarda, les altres les han guanyar Jari Huttunen (Ford) i Emil Lindholm (Skoda).

Pel que fa al WRC3 Junior, Sami Pajari va guanyar totes les especialsde la jornada, excepte el 15 en el qual s’ha imposat Jon Armstrong. Tanmateix, és el britànic qui lidera amb només 3,5 segons de marge sobre Lauri Joona, amb William Creighton tercer a 1m13,8s.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments