FÓRMULA 1: Pirelli ha fet els deures amb els nous pneumàtics de 18″

Un dels grans canvis per al 2022 són els nous pneumàtics de 18 polzades. La mida és diferent però també les gomes són diferents. La missió de Pirelli era crear pneumàtics que no s’escalfessin, que funcionessin en una finestra de temperatura més àmplia. L’objectiu sembla haver estat assolit i Carlos Sainz ho va confirmar:

«Vaig fer moltes proves l’any passat, crec que vaig fer tres o quatre dies en total. I els pneumàtics semblen estar adaptant-se bé a aquesta nova generació de cotxes, sembla que almenys et permeten empènyer una mica més. I en comparació amb altres anys, potser una mica menys de sobreescalfament, una mica menys degradació. Encara hi ha degradació, segueix sent un pneumàtic que degrada un pneumàtic que es sobreescalfa, però crec que està una mica millor.

La feina feta per Pirelli l’any passat i el desenvolupament sembla que comença a donar els seus fruits. També sembla que hi ha un gran pas entre els compostos, cosa que en els darrers anys, per exemple, C2, C3 i C4 estaven tots molt a prop l’un de l’altre. Així que potser hi hauria més varietat en l’estratègia de cursa. Per tant, en aquest sentit, hi ha algunes diferències addicionals respecte l’any passat».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments