WRC: Umeå serà la seu del ral·li de Suècia fins al 2024

Tan bon punt va acabar el ral·li, els organitzadors del ral·li de Suècia i el promotor del WRC van anunciar que havien signat un acord per acollir una prova del WRC a Umeå fins al 2024.

Després de veure’s obligada a moure’s per ordre del promotor del WRC, Suècia ha guanyat la seva aposta canviant radicalment la regió amfitriona.

El CEO del ral·li de Suècia, Glenn Olsson, està molt satisfet amb aquesta primera edició:

“Crec que hem superat les expectatives de tothom. Vam tenir unes cronometrades fantàstiques, bon temps, bones imatges de televisió i molts ens van dir que els nostres treballadors hi van fer una gran feina.

La FIA, el promotor del WRC i els equips estan contents, i tothom creu que traslladar-se a Umeå va ser una molt bona decisió, perquè una ciutat com Umeå és molt adequada per a un esdeveniment del WRC.

Poder acabar un cap de setmana com aquest poder dir que hem ampliat el nostre contracte de dos anys segons el previst és, per descomptat, absolutament fantàstic».

El director d’esdeveniments del WRC, Simon Larkin, confirma la bona elecció de Suècia.

«Aquest acord assegura el lloc de Suècia al Campionat del Món de Ral·lis de la FIA durant els propers dos anys i protegeix el futur de l’únic ral·li d’hivern real al WRC. El trasllat al nord a Umeå ha demostrat ser un èxit rotund i agraïm a la gent de la regió de Västerbotten el suport i la càlida acollida que han donat al campionat aquesta setmana».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments