ERC: Primera i gran llista d’inscrits per la primera cita de la temporada a Fafe

El Ral·li Serras de Fafe – Felgueiras – Cabreira e Boticas, que se celebrarà al nord de Portugal de l’11 al 13 de març, ha atret la llista d’inscrits amb 54 participants, dels quals 42 perseguiran els punts del campionat europeu a les diferents categories, és a dir, ERC, ERC3, ERC4 i ERC Open.

Hi ha 32 cotxes Rally2 de Citroën, Hyundai, M-Sport (Ford), Škoda i Volkswagen, dels quals 27 estan tripulats per pilots inscrits a l’ERC. La divisió ERC3, basada en el Rally3, ha atret tres inscripcions amb tots els pilots amb l’únic cotxe de la categoria, el Ford Fiesta Rally3 de M-Sport Polònia.

L‘ERC4 compta amb set cotxes, entre els quals hi ha el Ford Fiesta Rally4, el Peugeot 208 Rally4 i el Renault Clio Rally4, mentre que l’ERC Open compta amb maquinària de Škoda, Suzuki i Toyota Rally2 Kit.

Pilots guanyadors de campionats d’Hongria (Norbert Herczig), Itàlia (Simone Campedelli), Portugal (Armindo Araújo, José Pedro Fontes, Bruno Magalhães i Ricardo Teodósio) i Romania (Simone Tempestini) estaran presents a l’ERC en poc més duna setmana.

Rally-Serras-de-Fafe-e-Felgueiras-Photo-Hyundai-Motorsport[1]

Entre els campions passats i presents de l’ERC Junior hi ha el primer classificat, Efrén Llarena, Nikolai Gryazin, Mārtiņš Sesks i Ken Torn, el guanyador del títol de l’ERC Junior del 2021.

Andrea Mabellini va guanyar el Clio Trophy by Toksport WRT i fa la seva primera aparició a l’ERC en un Renault Clio Rally4 com a part del seu premi, mentre que Javier Pardo puja al nivell de Rally2 després de guanyar l’ERC2 el 2021.

Diverses joves estrelles estan inscrites al Ral·li Serras de Fafe – Felgueiras – Cabreira e Boticas. Entre elles hi ha els italians Alberto Battistolli i Rachele Somaschini, els aspirants al WRC2 Erik Cais i Georg Linnamäe, el guanyador d’una prova de l’ERC Nil Solans, els graduats de l’ERC3 Júnior del Rally2 Pedro Almeida i Pep Bassas, a més del pilot francès Anthony Fotia. El jove estonià Joosep Nõgene fa el seu esperat debut a l’ERC després que es veiés obligat a retirar-se del Ral·li Liepāja la temporada passada.

ERC Open

L’ERC Open per a cotxes de Rally2 Kit, RGT i Grupo N4 compta amb Victor Cartier, Alberto Monnari i Joan Vinyes entre les seves files. Serhii Potiiko, que va debutar a l’ERC al Ral·li Illes Canàries del 2021, serà company d’equip de Mārtiņš Sesks.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments