FÓRMULA 1: Ferrari no portarà grans novetats als test de Bahrain

El 10 de març, els nous monoplaces de Fórmula 1 tornen a la pista per a 3 dies més de proves, aquesta vegada al circuit de Sakhir a Bahrain. Des dels 3 dies de proves a Barcelona fins a Bahrain, molts equips presentaran actualitzacions dels seus cotxes. Per exemple, Red Bull ha deixat clar que el seu cotxe tindrà un aspecte completament diferent a Sakhir.

Aquest no serà el cas de Ferrari, que haurà de posposar la primera gran actualització de la F1-75 per a més tard, tal com ha explicat Mattia Binotto.

No serà molt diferent en comparació amb el que tenim. Crec que el primer pas per a nosaltres serà optimitzar el que tenim. Encara estem lluny del millor rendiment, no només perquè funcionem amb massa combustible i no amb el millor mode de motor, sinó simplement perquè hi ha molt més per explorar des del propi cotxe».

El tècnic de la Scuderia també ha destacat que està segur que els rivals seran molt forts a Bahrain.

Esperem, a veure què porten els altres. Sempre estem preocupats per les actualitzacions dels nostres oponents. I estic segur que aleshores seran molt, molt forts.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments