WRC: Paddon anuncia la seva tornada al WRC2

Havia promès que el tornaríem a veure algun dia al mundial de ral·lis, i aquesta vegada, el seu retorn ja té data fixada. Aquesta temporada, Hayden Paddon competirà en tres esdeveniments al WRC2.

El neozelandès ha anunciat la notícia aquest dijous amb la participació en ral·lis a Estònia, Finlàndia i Nova Zelanda al volant d’un Hyundai i20N Rally2. Inscrit al WRC2, l’antic pilot oficial de Hyundai sempre ha mantingut un vincle amb el fabricant coreà al seu país, sent el seu principal soci Hyundai Nova Zelanda.

Després d’aquest miniprograma el 2022, el pilot de Hyundai té com a objectiu clarament competir en un campionat complet el 2023.

“Ens espera un gran repte, però estem molt orgullosos de muntar amb els nostres propis enginyers, tècnics i directius, així com amb el suport d’Europa per fer possible aquesta campanya única. Aquest any inclourà esdeveniments seleccionats perquè ens ensenyem, com ara el ral·li d’Estònia i el ral·li de Finlàndia, abans d’una campanya completa del WRC2 el 2023. La nostra campanya del 2022 també inclourà el ral·li de Nova Zelanda, del qual Hyundai NZ també és un soci clau. Ens esperen dos grans anys i no podem esperar per compartir-ho amb vosaltres”. va comentar el conductor de Hyundai.

L’últim ral·li WRC del neozelandès es remunta al Ral·li de Gal·les el 2019 amb un modest quart lloc al WRC2 Pro al volant d’un Ford Fiesta Rally2.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments