FÓRMULA 1: Haas es treu un pes de sobre i rescindeix el contracte amb Mazepin

Era qüestió de temps i ara ja és oficial. Nikita Mazepin ja no és pilot de Haas a la Fórmula 1. L’equip nord-americà ha formalitzat aquest dissabte al matí l’incompliment del contracte que l’uneix al pilot rus així com el del seu patrocinador titular, Uralkali.

“Haas ha decidit rescindir l’associació amb Uralkali i el contracte de Nikita Mazepin amb efecte immediat. Com la resta de la comunitat de la Fórmula 1, l’equip està commocionat i entristit per la invasió d’Ucraïna i desitja un final ràpid i pacífic al conflicte.

El desenllaç va ser, malauradament, inevitable per a Nikita Mazepin, víctima indirecta de les decisions preses per Vladimir Putin contra Ucraïna els darrers dies. Si va poder pilotar a Barcelona durant les primeres proves de l’any, la resta de la temporada li seria molt més complicada. Amb el suport d’Uralkali, el rus no anava a poder portar la bandera russa en esdeveniments esportius, ja fos al vestit, al casc o al cotxe, ni la menció “Federació Russa d’Automòbil (RAF)”, utilitzada pels pilots. de “Rússia” des del 2021 a causa de l’exclusió de Rússia de tots els esdeveniments esportius mundials.

Ara s’espera que Haas promocioni el seu pilot reserva Pietro Fittipaldi com a titular per a la temporada 2022.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments