SCER: Llarena – Fernández els millors en la lluita en el fang del Ral·li Tierras Altas de Lorca 2022

Aquest cap de setmana va començar el Supercampionat d’Espanya de Ral·lis i la Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra – Rallycar i ho va fer en una jornada passada per aigua en què Efrén Llarena i Sara Fernández es van emportar la victòria als comandaments de l’Skoda Fabia Rally2 amb que també participaran al campionat d’Europa.

Tot i que el fang va complicar molt la jornada a tots els equips, fent inclús suspendre dos trams, la parella va fer ús de la seva millor habilitat, la constància, per fer-se amb el seu primer triomf al CERT i agafar el testimoni de l’últim guanyador d’aquesta prova, Nasser Al-Attiyah i Mathieu Baumel.

En segona posició finalitzaven els actuals campions de la Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra, els gallecs Iván Ares i David Vázquez, que a l’estrena del seu nou Hyundai i20 Rally2 aconseguien pujar al segon esglaó del podi. Pepe López i Borja Rozada completaven el podi en la seva estrena amb l’equip Hyundai amb un altre dels nous i20 Rally2.

Automóvil Club de Lorca

Una de les sensacions de la prova era Alejandro Cachón al volant del nou Citroën C3 Rally2, novell però amb un talent innegable, el pilot asturià va acabar en quarta posició però molt a prop de les places de podi. José Antonio Suárez s’emportava el triomf al TC Plus però un cop reenganxat mitjançant la modalitat de súperrally ja que havia d’abandonar després de perdre una roda al trencar-se els espàrrecs de la seva direcció.

Dins dels diferents trofeus i copes, Delbin García i Diego Cruz vencien dins de la BK RTS Junior, al Trofeu d’Espanya de Dues Rodes Motrius la victòria era per a Óscar Palomo i Xevi Moreno; al Trofeu d’Espanya Junior els millors Alejandro Cachón i Ángel Luis Vela; mentre que a Senior guanyava José Luis García.

Automóvil Club de Lorca

La Copa 2RM tornava a començar a Lorca, amb la victòria d’Aritz Iriondo i Joseba Sánchez; en el Desafiament Proto els millors eren Francisco Montes i David Collado; i al Desafiament N3, Javier Sosa i Carlos Javier Fragiel.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments