WRC: Hyundai revela els seus 4 protegits

Hyundai Motorsport ha revelat la identitat dels 4 afortunats guanyadors del seu programa Customer Racing Junior Driver per a la temporada 2022.

Hyundai ha revelat els noms dels seus Juniors.

“Ajudar els joves que estan pujant és una part crucial del paper del departament de Curses clients dins de Hyundai Motorsport”

Julien Moncet, director adjunt de l’equip de Motorsport.

El nostre objectiu és formar els nostres júniors a mesura que construeixen la seva carrera en el motoresport. Amb el suport que els podem oferir, estic segur que podran seguir avançant.

La marca coreana ha escollit 4 pilots que conduiran amb i20 N Rally2 i es beneficiaran de l’ajuda dels tècnics de Hyundai: l’irlandès Josh McErlean (23, amb PCRS) i el belga Grégoire Munster (24, amb BMA) ja han corregut amb un i20 R5. Les seves respectives actuacions els permeten integrar aquest programa. Tindran 7 participacions al WRC2. Munster també disputarà rondes a Bèlgica.

Nicolas Ciamin també ha estat escollit tot i que de moment només s’anuncia a França amb un cotxe confiat a l’equip 2C Competition. El quart membre és Fabrizio Zaldivar. El paraguaià de 21 anys té previst alinear-se al seu campionat nacional i en algunes curses de la sèrie CODASUR.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share