RAIDS: Al-Attiyah guanya la quarta etapa de l’Abu Dhabi Desert Challenge 2022, Peterhansel va a per la general i Chaleco a pel Campionat

El pilot francés segueix liderant amb comoditat, especialment després que Yazeed Al-Rajhi també tingués problemes ahir. Avui, Peterhansel ha estat quart però ha ampliat el seu avantatge en 33 minuts a la general sobre Martin Prokop, quan faltaven uns 200 quilòmetres per a la meta de l’Abu Dhabi Desert Challenge. Tots dos són aquí per continuar desenvolupant els seus cotxes i no participen al W2RC.

Imagen
Audi

Fora de la lluita per la victòria a l’ADDC des dels seus problemes mecànics, Al Attiyah, Loeb i Al Rajhi, els tres líders de la provisional del Campionat del Món després del Dakar, tenen el mateix objectiu: acabar el més alt possible a la classificació de cada especial per acumular el màxim nombre de punts diaris del W2RC.

Al-Attiyah ha guanyat avui la seva tercera etapa consecutiva per davant de Loeb (3’01”) i Al Rajhi (8’04”). Peterhansel ha acabat a més de dotze minuts del qatarià, davant de Prokop (Orlen Team), Halpern (Toyota Overdrive), Przygonski (X-raid Mini JCW) i Serradori (SRT).

Francisco Lopez at the 4th stage of Abu Dhabi Desert Challenge in Abu Dhabi, UAE on 9th March , 2022 // Kin Marcin / Red Bull Content Pool // SI202203090135 // Usage for editorial use only //

A la classe T3, Chaleco López es va refer de la difícil jornada d’ahir amb el trencament de palier que els va obligar a reparar i ha guanyat l’especial d’avui per posar una mica de distància amb la campiona vigent Cristina Gutiérrez. Ara la diferència a favor del pilot xilè és de 9 minuts i 33 segons. Demà serà el final del ral·li, que podria veure Chaleco també consagrar-se a nivell de la data al Mundial FIA, ja que el guanyador general Stephane Peterhansel i el segon classificat, Martin Prokop, no es van inscriure pel Mundial.

T4: Els germans Goczal, frec a frec

Els germans Goczal han tornat a estar empatats avui. Marek ha acabat quaranta segons per davant de Michal. Austin Jones i el seu company d’equip Rokas Baciuska (South Racing Can-Am) han acabat a quatre minuts del líder polonès, que ha augmentat el seu avantatge a la general provisional sobre el lituà (22’21”).

T5: Kees Koolen de nou

Koolen, De Graaf i Van Uden, el trio de l’Iveco Project 2030, tenen via lliure des d’ahir i la retirada de Martin Macik, líder de la provisional del W2RC. Els holandesos es dirigeixen a la victòria a l’ADDC i haurien de ser capaços de sumar bons punts al campionat.

Classificació General T1

  1. Stephane Peterhansel (Audi) 15:04:09
  2. Martin Prokop (Ford) +33:21
  3. Kuba Przygonski (MINI) +1:28:31
  4. Sebastien Loeb (BRX Hunter) +2:03:14
  5. Sebastián Halpern (Toyota) +4:30:46
Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share