WRC: Finlàndia presenta el seu nou itinerari per al 2022

A cinc mesos de la seva posada en marxa, el Ral·li de Finlàndia ha presentat el seu recorregut amb un programa més clàssic que l’any passat i un format de quatre dies.

Després d’un recorregut més curt l’any 2021 (287,11 km), el quilometratge en aquesta ocasió és més llarg amb 324,18 km i en particular una jornada de dissabte que promet ser decisiva amb prop de 152 km cronometrats. En total, aproximadament la meitat del recorregut del Ral·li Finlàndia és nou respecte al 2021. A més, l’organització del ral·li ha aconseguit trobar gairebé el 10% dels quilòmetres de proves especials que mai havien estat recorreguts pels cotxes del WRC en el passat.

“Realment m’he de treure el barret una vegada més davant del nostre brillant equip que va planificar aquesta ruta. El ral·li d’enguany és un retorn a la “normalitat”. L’esdeveniment hauria d’atraure a tothom, tant pel que fa al recorregut del ral·li com també al parc d’atenció”.

Kari Nuutinen, assistent del director de cursa

Els competidors tornaran al shakedown de Muurame, utilitzat per darrera vegada el 2010. A la nit, la súper especial Harju oferirà un nou recorregut.

Divendres, les proves especials seran ben conegudes per tothom amb, en particular, Lankamaa, absent des del 2017. L’endemà hi haurà barreges de parts amb la tornada de Rapsula i Vekkula , i algunes parts noves. Finalment, diumenge, serà un clàssic amb el mític Ruuhmäki i la final de la Power Stage.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments