WRC: Ypres 2022 tindrà menys quilòmetres però més concentrats

El ral·li Ypres ha publicat informació sobre el recorregut de la seva propera edició que tindrà lloc del 18 al 21 d’agost.

Respecte a l’any passat, el gran canvi està al nivell de la jornada de diumenge amb l’esperada cancel·lació de l’etapa a la comarca del Balneari i el seu circuit històric. En canvi, els organitzadors romanen a la regió de Westhoek i han afegit dos llocs històrics de l’esdeveniment amb Watou i Kemmelberg.

“No només la llarga connexió amb Spa-Francorchamps va tenir un paper important en la decisió de quedar-se a Ypres. Tampoc va ser possible acabar el ral·li WRC al circuit de Spa-Francorchamps, perquè aleshores ja haurien començat els preparatius per al Gran Premi de Fórmula 1.

Alain Penasse, president del Club Superstage

Després d’apropar-se als habituals 300 quilòmetres de l’any passat (295,78 km), aquesta edició del 2022 s’allunya una mica amb “només” 282 km. El recorregut està especialment concentrat ja que aquest quilometratge especial representa el 40,56% del total, un rècord en la història del campionat del món segons els organitzadors.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments