WRC: Hyundai anuncia (finalment) els seus plans per al WRC2 2022

Enguany, el fabricant coreà serà present amb dos cotxes amb un programa complet, un per al finlandès Teemu Suninen, de 28 anys, encarregat del desenvolupament des de finals de la temporada passada, i el segon per al paraguaià Fabrizio Zaldivar de 21 anys.

Aquesta nova parella estarà a l’inici de set esdeveniments del calendari: Portugal, Itàlia, Kenya, Estònia, Finlàndia, Grècia i el RallyRACC Catalunya.

L’equip estonià RedGrey, propietat d’Ott Tänak, continuarà sent l’encarregat de gestionar aquest equip per tercer any consecutiu.

El director adjunt de l’equip, Julien Moncet, va comentar la notícia:

El WRC2 ha continuat sent una part clau del negoci de Hyundai i ha proporcionat una excel·lent plataforma per desenvolupar el talent del futur.

Estem encantats de donar la benvinguda a Teemu Suninen, que ens va impressionar amb el seu Hyundai i20 N Rally2 l’any passat, durant una temporada completa amb el nostre equip. Fabrizio Zaldivar també és una gran incorporació al nostre equip, un pilot habitual del WRC3 i una estrella en ascens als ral·lis. El nostre departament de Customer Racing ha treballat incansablement durant l’hivern per desenvolupar encara més el Hyundai i20 N Rally2 per a la seva primera temporada de competició completa, i amb el talent de Teemu i Fabrizio al volant, creiem que podem reclamar el títol de WRC2. Aquest any.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share