RAIDS: Al-Attiyah es fa el seu “mundialet” a la Qatar International Baja 2022

L’heroi local Nasser Saleh Al-Attiyah i el seu rival saudita Yazeed Al-Rajhi encapçalen una llista d’inscrits de 28 cotxes per a la Qatar International Baja, la segona prova de la Copa FIA de l’Orient Mitjà per a Baixes de Camp a Través.

La Federació de Motor i Motocicletes de Qatar (QMMF) també ha confirmat que les estrelles del WRC Kris Meeke i Dani Sordo competiran a la Baja per primera vegada en un parell de Can-Am Maverick X3 inscrits en l’equip Nasser Racing a la categoria T3 de la FIA i gestionats a l’esdeveniment per South Racing.

Overdrive Racing supervisarà els tres primers classificats de la categoria T1 un trio de Toyota Hilux, amb Al-Attiyah i el seu copilot Mathieu Baumel conduint el seu darrer Toyota GR DKR amb especificació T1+, juntament amb Al-Rajhi i el seu compatriota Seaidan en dos Hilux més antics.

La principal competència del trio de Toyota a la categoria T1 és el veterà txec Miroslav Zapletal (Ford F-150 Evo) i un grup d’experimentats pilots regionals amb diversos Nissan, un Jeep i un potent Chevrolet. Entre ells hi ha el qatarià Abdullah Al-Rabban i els saudites Khalid Al-Feraihi i Mohammed Al-Tuwaijri.

Meeke ha afrontat dues especials qatarianes i un Dakar, tots el recordem en les seves gestes al Campionat Mundial de Ral·lis. L’andorrà de l’Ulster forma equip amb el francès François Cazalet.

L’altre andorrà que participarà en aquesta prova, Sordo farà la seva primera aparició competitiva en un esdeveniment de ral·lis cross-country en un prototip T3 de Can-Am. Un tercer Maverick de Nasser Racing estarà a les mans del germà d’Al-Attiyah, Khalifa, i el seu copilot italià Max Delfino.

L’equip qatarià QMMF ha inscrit sis Can-Am de South Racing i SRT per a Ahmed Al-Kuwari, Ahmed Al-Muhannadi, l’excampió mundial de T2 Adel Abdulla, Abdullah Al-Kuwari, Khalid Al-Muhannadi i Rashid Al -Muhannadi. El veterà pilot de ral·lis qatarià Sadoon Al-Kuwari també torna en un Can-Am T4.

La Baja 2022 se celebra sota la presidència del QMMF, Abdulrahman Al-Mannai, el director executiu del QMMF, Amro Al-Hamad, i el membre de la junta directiva Abdulrazaq Al-Kuwari.

Horaris

Dijous 24 de març

Ceremonia de sortida, Losail International Circuit – 15.30h

Tram 1 – Qualifying Stage (9.2km) – 16.00hrs

Divendres 25 de març

Tram 2  – 122.73km – 09.05h

Tram 3 – 124.86km – 11.25h

Dissabte 26 de març

Tram 4 – 200.39km – 10.55h

Ceremonial final, Losail International Circuit – 18.30h

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share