WRC: La FIA fa el primer canvi en la normativa híbrida

Després de les retirades d’Ott Tänak i Elfyn Evans a Suècia per problemes amb la part híbrida dels seus cotxes, els equips van pressionar a la FIA per canviar la normativa sobre les penalitzacions per problemes en aquest nou sistema.

I mentre que l’únic proveïdor d’aquest equip, Concept Dynamics, està treballant òbviament per evitar aquest tipus de problemes en el futur, la FIA acaba d’adoptar una nova mesura per penalitzar menys els cotxes afectats per aquesta situació. De fet, a partir del proper esdeveniment a Croàcia, els competidors obligats a perdre les etapes per problemes relacionats amb l’híbrid seran penalitzats amb dos minuts per cada especial perduda, en comparació amb els deu minuts per problemes «normals».

Si s’hagués aplicat aquesta mesura a Suècia, Ott Tänak podria haver acabat en 7è lloc i no 20è després de perdre’s dues proves especials divendres al vespre. D’altra banda, els organismes internacionals van destinar un dia addicional de proves després de les converses entre la FIA i els fabricants després de les dues primeres proves.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments