CATALUNYA: Ralliesprint Circuit de La Codina 2022 queda posposat

La primera prova sobre terra a casa nostra que s’havia de disputar aquest dissabte 26 de març ha quedat posposada. Les condicions meteorològiques que ens acompanyen aquests dies i la previsió de que arribin al cap de setmana han fet pendre aquesta decisió.

Els organitzadors de la prova, juntament amb els propietaris de les instal·lacions, han han declarat en un comunicat que la decisió ha estat presa per garantir la seguretat de tots els equips participants. El terreny argilós combinat amb els episodis de pluja converteix el traçat per on s’havia de disputar la prova en molt complicat tant per al pilots com per als serveis de seguretat.

L’Escuderia Mollerussa, l’encarregada d’organitzar la prova, ara buscarà una nova data per poder disputar aquest esdeveniment.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments