WRC: El ral·li de Nova Zelanda 2022 es comença a definir

El proper setembre, Nova Zelanda tornarà a acollir una prova del Campionat del Món de Ral·lis.

Sis mesos abans d’aquest retorn tan esperat, l’organització ha revelat, en particular, el patrocinador número 1 de l’esdeveniment, Repco, però també la ubicació del parc de serveis amb un lloc escollit al cor d’Auckland, la ciutat més poblada del país.

“Aquest esdeveniment ha trigat cinc anys a preparar-se i hi ha hagut una gran quantitat de treball i converses per portar el WRC de tornada a Nova Zelanda. Farem un autèntic espectacle i portarem la prova davant el màxim de gent possible. El centre de la curesa està situat en un lloc emblemàtic de la platja, de manera que els aficionats, convidats internacionals i la resta del públic tenen un accés increïble a l’espectacle del WRC”.

Michael Goldstein, director general de la prova

Per la seva banda, Phil Goff, alcalde d’Auckland, espera donar la benvinguda a un gran públic durant la setmana del ral·li.

“És fantàstic veure un esdeveniment internacional tan gran tornar a Auckland després que les fronteres hagin estat tancades durant més de dos anys. El Campionat del Món de Ral·lis atraurà milers de convidats i espectadors al centre de la nostra ciutat i donarà un impuls addicional a les empreses que s’han vist afectades per les restriccions i els tancaments de fronteres”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments