ERC: “El millor moment de la meva carrera”

Per a la seva segona prova amb l’equip MRF a l’ERC, Efren Llarena va viure un cap de setmana molt intens al ral·li de les Açores, arrabassant finalment la victòria al líder Ricardo Moura en els darrers quilòmetres.

Guanyador per 2s7 a l’arribada, el de Burgos signa així el seu primer èxit al Campionat d’Europa de Ral·lis i el pilot de Skoda òbviament es va mostrar molt satisfet a la roda de premsa parlant d’aquesta actuació.

Hem cregut en això fins al final. Quan estàvem a l’inici de la Power Stage, ens vam dir que podríem fer-ho, que podria ser la nostra primera victòria a l’ERC i també la primera d’MRF. Hem fet el possible, hem empès des de la primera corba fins a l’última. Estem molt contents amb el resultat. Tothom s’ho mereix, tota la meva família, els meus patrocinadors, MRF Tyres que estan fent una molt bona feina i Rallye Team Spain, és increïble.

Sabíem molt bé que estàvem al màxim. Vam veure els temps de Wagner i Tempestini que també lluitaven pel Power Stage. Quan vam veure que anàvem vuit o deu segons més ràpids, vam saber que ho podíem fer. Aleshores, què puc dir? Va ser una barreja de sentiments, però va ser molt, molt bo per a nosaltres celebrar una victòria amb tots els nois de MRF, la meva família, és increïble.

Aquest és un dels millors moments de la nostra carrera. És la nostra primera victòria d’ERC, així que és una sensació increïble.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share