WRC: Hyundai amb les esperances ficades sobre l’asfalt de Croàcia

Després d’haver passat per una preparació complicada per a l’inici de temporada i Monte-Carlo, el fabricant coreà, evidentment, espera gaudir d’unes actuacions més convincents a l’asfalt croat. Sense trobar la comoditat en aquesta superfície des de la seva arribada a Hyundai per falta de confiança, l’estonià Ott Tänak espera estar en la lluita aquesta temporada malgrat un desenvolupament limitat.

“L’asfalt va ser sens dubte el nostre punt feble. A causa de la normativa de proves, no podem fer massa desenvolupament: bàsicament tenim un dia per a cadascun dels tres pilots. Hem de fer que aquests tres dies surtin bé i que tots siguin útils. A la fàbrica estan treballant molt dur i, com he dit abans, veig molt potencial amb aquest cotxe.

Ott Tänak

Thierry Neuvillle, l’únic pilot d’Hyundai amb èxit a l’inici de la temporada, manté tota la confiança en el seu equip.

“Sé que tothom a l’equip està treballant dur per millorar el cotxe a l’asfalt. Sabem que no som on volem estar, però estic segur que hi arribarem i serem competitius a Croàcia.

Suècia va ser un bon ral·li, sobretot divendres. Em va faltar una mica d’equilibri i confiança amb el cotxe els dos dies següents, però tot i així va ser bo poder portar a casa alguns punts per a l’equip.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments