WRC: Huttunen amb un acord per córrer el Ral·li de Finlàndia 2022 amb un Rally1

La idea de que Jari Huttunen participi al proper Ral·li de Finlàndia al volant d’un Ford Puma Rally1 està agafant volada.

El manager del jove finlandès, Marcus Grönholm, va reconèixer haver avançat molt en aquest tema en una nota de premsa publicada aquest divendres 1 d’abril.

“Això no és un innocentada d’abril. S’ha arribat a un acord amb el director de M-Sport, Malcolm Wilson, l’acord existeix, i Jari conduirà a Jyväskylä si aconseguim el pressupost vinculat a l’acord.

Compromesos amb un programa complet al WRC2 aquest any amb M-Sport, el pilot finlandès està òbviament encantat de veure el desenvolupament positiu d’aquest projecte.

“Participar al Campionat del Món de Ral·lis a Finlàndia amb un cotxe oficial Rally1 és el meu somni i el meu objectiu a llarg termini, el que he estat treballant durant anys. Ara està a punt de passar. Moltes gràcies als meus socis que ja estan implicats.”

Marcus Grönholm busca ara nous patrocinadors per ajudar el seu jove compatriota a aconseguir aquesta fantàstica oportunitat.

“Vivim temps difícils, però a més de Jari (Viita) i Tuomas (Skantz), busquem més socis per implementar el nostre projecte, al qual donem una excel·lent visibilitat durant l’esdeveniment esportiu anual més gran dels països nòrdics.”

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments