WRC: Latvala aposta per una lluita Ogier – Loeb a Portugal

Tot i que la presència de Sébastien Ogier pel proper ral·li de Portugal encara no s’ha formalitzat, Jari-Matti Latvala admet que tot està previst per al retorn del francès.

“Sembla que ara vol estar a Portugal. Ogier fa temps que volia començar un ral·li de terra més endarrera, sense haver d’escombrar sempre. Ara pot provar-ho”.

Latvala

A Portugal, el vuit vegades campió del món de ral·lis podria fins i tot trobar-se de nou amb Sébastien Loeb, encara que el programa d’aquest últim segueix evolucionant amb les darreres proves al DTM que poden canviar les coses. I mentre que el tancament d’inscripcions per al Ral·li de Portugal està previst per al 19 d’abril, l’equip M-Sport està treballant per aconseguir la presència del nou vegades campió del món.

“Per descomptat, això seria genial. Tots dos es troben en una situació en què comencen des de darrere. L’avantatge de la posició inicial serà bo. Seria bo per a la cursa si Loeb pogués venir”.

Després de Portugal, Esapekka Lappi tornaria per a Sardenya mentre que Sébastien Ogier haurà iniciat la seva preparació per a la seva gran setmana a les 24 Hores de Le Mans. Per a les proves d’Estònia i Finlàndia, el vuit vegades campió del món de ral·lis, lògicament, no estarà present mentre que la resta del calendari roman en secret de moment.

Ogier no podrà estar a Sardenya ja que la cursa del WEC està tan a prop. També està clar que Lappi rodarà a Estònia i Finlàndia. Encara no vull parlar de les altres curses. Seb tenia una oferta que podia triar determinant ell mateix les proves. Pel que fa als números, esperem un programa de cinc ral·lis durant la temporada.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share