WRC: Tothom vol tenir una prova al mundial

El Campionat del Món de Ral·lis, així com l’esport i els esdeveniments en general, van tornant a una certa normalitat després de superar els moments més difícils de la pandèmia, fet que es reflecteix en un calendari més habitual.

Andrew Wheatley, que recentment es va convertir en director de ral·lis de la FIA, va dir al lloc web del campionat que hi ha una demanda considerable de places al calendari del WRC, entre llocs nous i coneguts:

Hi ha una gran demanda acumulada no només dels participants, sinó també dels organitzadors i promotors de les regions, per poder explorar i poder proposar noves ubicacions i recuperar algunes de les antigues.

Cal destacar que hi ha un projecte sòlid i concret: Irlanda del Nord, amb plans sobre la taula per al 2023 després de tres anys sense la presència de Gran Bretanya.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share