RAIDS: Ingrassia es passa al fora pista

Després d’acabar la seva carrera al WRC el novembre passat amb un vuitè títol de campionat del món, Julien Ingrassia afrontarà un repte completament nou.

Així, el copilot aixense avançarà cap a una nova disciplina amb el rally-raid, i formarà equip amb Michaël Pisano, un experimentat pilot que compta amb vuit Dakars al seu haver, entre ells cinc en moto. L’any passat, aquest pilot va acabar en 13è lloc en aquesta prova al volant d’un buggy de l’equip MD Rallye Sport.

L’excopilot de Sébastien Ogier ha confirmat aquesta notícia a les xarxes socials aquest divendres al matí, amb l’objectiu ja de participar al proper Dakar.

És en una disciplina molt diferent que anuncio que em comprometo al costat de Mika Pisano! Un pilot polifacètic, Mika serà un soci ideal per ajudar-me a aprendre la navegació en rally-raid de la manera més ràpida i sòlida possible. Estic molt content d’embarcar-me en aquesta aventura!
Objectiu ser el més eficient possible des del Dakar 2023! 🤘
Ens veiem aviat per donar-vos una mica més de detalls sobre el nostre programa!”

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share