WRC: Sean Kin nou capatàs coreà a Hyundai Motorsport

Des de finals de l’any passat, Hyundai Motorsport ha experimentat importants canvis en la seva organització i aquesta vegada afecta la posició més alta de la jerarquia.

El coreà Scott Noh, que ha estat president de Hyundai Motorsport durant quatre temporades, ha tornat a Corea del Sud per ocupar un nou càrrec a Hyundai Motor Company “com a part d’una rotació habitual de l’alta direcció”. Per substituir-lo, el fabricant coreà ha dipositat la seva confiança en una persona que ja fa diverses temporades instal·lada a l’empresa, Sean Kin.

Kim:

“Estic encantat de succeir a Scott com a president de Hyundai Motorsport i de continuar la feina que ha supervisat amb tant d’èxit durant els últims quatre anys. Vaig tenir l’oportunitat de treballar en el desenvolupament de vehicles per a la nostra entrada al WRC l’any 2014, així que he vist com la companyia ha anat creixent al llarg dels anys.

Són temps emocionants per a la marca Hyundai, amb tecnologia híbrida al WRC i carreres elèctriques a ETCR que creen una transferència rellevant de tecnologia entre els nostres esports de motor i els cotxes de carrer d’alt rendiment”.

Noh:

“Ha estat una gran oportunitat i experiència poder treballar amb Hyundai Motorsport, un equip fort amb el qual he compartit molts moments memorables. Va ser un honor portar aquest equip a dos títols de constructor del WRC, i tornaré a Corea, com a part d’una remodelació planificada, per a un nou repte amb bons records del meu temps a Alzenau”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share