WRC: Breen confiat per al Ral·li de Croàcia 2022

Autor d’un inici de temporada poc brillant amb un Monte-Carlo molt encertat i després un Suècia erroni, Craig Breen té l’oportunitat de reviure a Croàcia aquesta setmana.

L’any passat, l’irlandès, però, havia viscut un ral·li complicat al volant d’un Hyundai i20 Coupé WRC que li servirà d’experiència per aquesta setmana. Molt confiat després d’uns entrenaments molt interessants, l’irlandès serà un dels seriosos aspirants al podi final.

Tinc moltes ganes de Croàcia, és un ral·li que m’agrada molt. Dels ral·lis d’asfalt és realment el que més m’agrada, així que tornar a Croàcia serà fantàstic. Vam fer una molt bona prova la setmana passada, realment vaig trobar una gran sensació amb la conducció i vaig quedar satisfet en tots els àmbits, així que veurem si podem mantenir el ritme que vam demostrar a Monte-Carlo.

Estem desitjant començar i esperem que junts com a equip puguem fer una bona feina i aconseguir alguns bons punts.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments