WRC: Evans vol canviar de rumb a Croàcia

No és d’estranyar que el pilot de Toyota no està content amb els seus resultats des de l’inici de la temporada i espera rectificar la situació a Croàcia, un ral·li que li havia somrigut l’any passat tot i que la victòria se li va escapar per només per sis dècimes davant Sébastien Ogier.

“Ha estat una pausa bastant llarga des de l’últim ral·li, així que se sent bé tornar al cotxe per fer algunes proves i preparar-se per a Croàcia. Per a mi, és evident que no és l’inici d’any el que volíem i hem de mirar endavant i centrar-nos en el nostre rendiment en els esdeveniments que vindran.

Croàcia no és un ral·li fàcil, però va ser un bon ral·li per a nosaltres l’any passat i esperem que puguem tornar a tenir un bon cap de setmana. Per tal de tenir un cotxe apte per a totes les condicions, vam intentar aprendre algunes coses de l’any passat. Durant les nostres proves vam tenir un tram especialment relliscós, semblant al que trobarem al ral·li, i va ser un bon lloc per treballar algunes opcions.

Des del ral·li de Croàcia previst per a la setmana vinent, el gal·lès pretén demostrar que les seves actuacions a l’inici de temporada no estan a l’altura del seu talent. En una entrevista a Motorsport, el pilot de Toyota va comentar aquest inici tan complicat.

“Per descomptat, no és l’inici d’any el que volíem ni de bon tros i, per tant, hem de tenir un bon començament a Croàcia. No serà un ral·li fàcil, ens centrarem a fer el possible i a veure si podem sortir amb bons punts. Hem de mirar cap al futur, però també sabem que no ens podem permetre més errors, això és clar. Hem de centrar-nos en el rendiment que tenim per davant i fer-ho el millor possible.

El Ral·li de Croàcia va ser bo per a nosaltres l’any passat. Crec que hi ha hagut algunes cronometrades en què vam lluitar on vam fer canvis de configuració que no eren del tot adequats per a nosaltres. Ara podem intentar aprendre d’això i assegurar-nos que tenim cotxes adequats a les condicions i que funcionin bé.

Des del Ral·li de Suècia, el pilot de Toyota ha completat dos dies de proves, un sobre terra a Sardenya i un altre sobre asfalt a Croàcia.

Crec que tot s’està familiaritzant cada cop més amb aquests nous cotxes, però és clar que volem seguir millorant. Hem treballat en algunes opcions, algunes positives, altres no, però això forma part de la prova. És un plaer veure alguns progressos.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share