WRC: Hyundai vol treure profit del descans entre proves de cara el Ral·li de Croàcia

Després de tornar a somriure a Suècia gràcies al podi de Thierry Neuville, l’equip Hyundai Motorsport, evidentment, espera confirmar el bon rendiment a les cronometrades del ral·li de Croàcia.

El director adjunt de l’equip Hyundai Motorsport, Julien Moncet, creu que ara el seu equip està ben equipat per continuar puntuant en els propers esdeveniments.

“El descans de dos mesos del Ral·li de Suècia ha estat útil, ja que ens ha donat temps per reagrupar-nos i reiniciar-nos abans de començar la següent fase de la temporada, que comença amb el Ral·li de Croàcia. El podi que vam aconseguir amb Thierry i Martijn a la prova anterior va ser un pas endavant positiu per a nosaltres, ja que seguim familiaritzant-nos amb la nova normativa híbrida.

Tenim la gran sort de comptar amb un gran equip a Alzenau que treballa dur per millorar el nostre cotxe. Volem estar constantment en lluita per podis i victòries durant tota la temporada. El nostre objectiu és aprofitar l’impuls del nostre progrés recent i aconseguir un resultat positiu a les carreteres de Croàcia”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments