WRC: Loeb espera a Ogier per al Ral·li de Portugal 2022

Després de l’última gran lluita a Monte-Carlo, Loeb s’inscriu per segona vegada en la seva carrera amb M-Sport al Campionat del Món de Ral·lis. Igual que a l’esdeveniment monegasc, el francès estarà copilotat per Isabelle Galmiche.

Vaig participar en aquesta versió del Ral·li de Portugal el 2019, així que tinc una base de notes sobre determinades especials. Va ser una de les raons per les quals vaig triar Portugal, l’altra va ser que volia fer un ral·li de terra. M’agrada conduir amb terra, així que va ser una opció molt senzilla”.

Per la seva banda, Sébastien Ogier encara no ha oficialitzat la seva participació en aquest esdeveniment, però ja no hi ha cap dubte que serà, de nou, una de les batalles de l’any.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share