WRC: Tänak arriba a Croàcia amb deures pendents

Autor d’un inici de temporada complicat amb només cinc punts aconseguits en dos proves, Ott Tänak no arriba en un terreny que li sigui favorable a Croàcia.

L’any passat, l’estonià va acabar en una honorable quarta posició però mai va aconseguir apropar-se al ritme dels millors, declarant constantment que no tenia bones sensacions al volant del seu i20 Coupé WRC. Abans de l’inici d’aquest ral·li , el pilot de Hyundai ens recorda que aquesta prova té unes característiques molt especials.

Participar per primera vegada al Ral·li de Croàcia l’any passat va ser una mica més exigent del que s’esperava perquè l’asfalt és molt diferent, es veu bé però l’adherència és molt baixa. Els canvis de superfície i de les característiques generals de la carretera també fan que la prova sigui força desafiant, amb molts canvis de rasant i salts que normalment no n’hi ha massa a l’asfalt.

Esperem que aquest any sigui molt més divertit ara que tenim experiència i sabem què esperar d’aquest esdeveniment.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments