WRC: Ogier i Portugal, una història que continua

Està confirmat oficialment, Sébastien Ogier torna al Rally Portugal on intentarà batre el rècord de victòries de Markku Alen. El Rally Portugal també és l’esdeveniment que va guanyar per primera vegada al WRC, l’any 2010. Serà el debut del nou Rally1 en camins de terra, un ral·li en el qual també serà present Sébastien Loeb, a bord d’un Ford Puma Rally1.

Al gener, Ogier va admetre que Portugal estava a la seva llista, però òbviament, encara quedava molt per poder-ho confirmar. Aleshores se sabia que competiria al WEC, però no se sabia amb qui.

Ara que Ogier ja té el programa definit amb Richard Mille Racing en LMP2, la qual cosa vol dir que no hi ha concurrència de calendari amb Portugal. Tot apuntava a aquest desenllaç, quan Loeb ja va confirmar la setmana passada la seva presència en la mateixa prova.

Ara s’ha de veure de quines proves farà més Ogier. Se sap que li agradava córrer a Nova Zelanda i/o Grècia, i també se sap que només el Rally Japó té un conflicte de calendari amb el WEC, ja que aquest mateix cap de setmana visita Bahrain.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share