WRC: Rovanperä guanya un emocionant Rally Croàcia 2022 en l’últim tram

Kalle Rovanperä va segellar la victòria al Ral·li de Croàcia, reforçant així el liderat del campionat després de tres proves amb una cursa que es va decidir a la Power Stage final.

Després de cedir el lideratge al tram 19, sorprès per la pluja, Rovanperä (Toyota) va marcar un fort ritme a la Power Stage (Zagorska Sela/Kumrovec 2), guanyant per 5,7 segons d’Ott Tänak (Hyundai). Com a resultat, l’estonià no va poder mantenir el liderat, acabant el ral·li en segon lloc, a 4,3 segons de Rovanperä.

Tot i estar fora dels punts al Power Stage i tornar a ser penalitzat, Thierry Neuville (Hyundai) va patir dues punxades per una sortida de carretera, però va mantenir el tercer lloc final davant Craig Breen (M-Sport Ford), que va quedar quart al ral·li. Per davant seu a la Power Stage també hi havia Elfyn Evans (Toyota) en tercer lloc, amb el britànic tancant els cinc primers del ral·li. Emil Lindholm (Skoda) va ser cinquè a la Power Stage, cinquè entre el Rally1 Gus Greensmith (M-Sport Ford) amb el setè temps a la general.

La victòria del WRC2 Open i entre els Rally2 va ser per Yohan Rossel (Citroën), que a la Power Stage encara es va distanciar de Kajetan Kajetanowicz (Skoda) acabant amb 1 minut d’avantatge. El més ràpid de la categoria en aquesta etapa va ser Lindholm, que va aconseguir així la posició més baixa del podi i també va guanyar el WRC2 Junior, superant a Nikolay Gryazin (Skoda) per 36,6 segons.

Entre el Rally3 i el WRC3 Junior, Lauri Joona va ser el gran guanyador, tot i que a tram 20 el més ràpid de la classe va ser Jon Armstrong. Robert Virves (Starter Energy Racing), l’anterior líder, va ser penalitzat amb quatre minuts i, per tant, es va haver de conformar amb el segon lloc. Jean-Baptiste Franceschi va completar el podi. A l’Open WRC3, László Zoltán (M-Sport Racing) va aconseguir la victòria superant a Enrico Brazzoli per 35,6 segons. El podi també va comptar amb Ivica Siladić.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share