WRC: Latvala exultant per l’actuació de Rovanperä al ral·li de Croàcia

L’èpica victòria de Kalle Rovanperä al Ral·li de Croàcia va ser la millor actuació de la seva carrera segons diu Jari-Matti Latvala, director general de Toyota Gazoo Racing:

Per a mi, aquesta és la millor actuació que Kalle ha fet mai. Ha estat conduint bé, però aquesta és, amb diferència, la seva millor cursa.

És un miracle i no sé com va aconseguir fer el que va fer al Power Stage. De sobte, ha demostrat que és molt fort per a la lluita pel campionat de pilots 2022.

Latvala va pensar que els esforços de Rovanperä no donarien els seus fruits quan l’aposta d’Ott Tänak per triar pneumàtics Pirelli més tous al seu Hyundai i20 li va permetre relegar el líder del ral·li a la penúltima especial. Però el finlandès va lluitar en unes carreteres més seques a la Power Stage en un final que va guanyar per 4,3 segons:

“Quan va perdre el primer ens vam sentir una mica deprimits perquè Kalle havia estat el pilot més ràpid del cap de setmana. Però després va fer aquesta magnífica actuació. No hi ha paraules per descriure el que va passar”

L’any passat Kalle només va fer cinc quilòmetres abans de sortir de la carretera, així que anar a Croàcia i fer el que va fer va ser increïble. Fantàstic. Per a mi, va ser la seva millor actuació. No va cometre errors en condicions realment exigents.

La segona victòria de la temporada de Rovanperä el porta 29 punts per davant de Thierry Neuville al capdavant de la classificació:

“Sincerament, no esperàvem aquest ritme de Kalle. Vaig pensar que potser podria arribar als quatre primers, és difícil arribar a un esdeveniment on tothom tingui més experiència, però va ser molt intel·ligent. Sabia que tenia l’avantatge, sobretot divendres al matí (era 1r a la carretera), i el va aprofitar.

Però per molt que podia mostrar la seva velocitat, també sabia on ser més assenyat. Fantàstica actuació. Estem molt, molt contents amb ell.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share