WRC: Tänak assenyala l’elecció de pneumàtics com la clau de la seva cursa

Ott Tänak va acabar el ral·li de Croàcia molt a prop de guanyar per primera vegada en aquesta difícil temporada. La cursa no va ser fàcil per a l’home de Hyundai, però que finalment es va quedar a les portes de la victòria.

En una roda de premsa transcrita al lloc web de la FIA, l’estonià va confiar que es tracta d’un resultat inesperat després d’un divendres difícil:

Després del primer dia va resultar molt diferent, mai hauríem esperat estar aquí. Divendres estàvem molt lluny i cada dia teníem noves situacions per gestionar. Al principi era més fàcil quan plovia. Però les cronometrades estan tan allunyades que és com anar a diferents llocs del món.

Pel que fa a la clau del resultat, Tänak no dubta que va passar per l’elecció dels pneumàtics:

“Va ser difícil escollir per un “bucle”, però diria que el nostre únic punt fort va ser que vam ser molt intel·ligents en les opcions de pneumàtics. Dissabte i diumenge van anar bé. Va ser la nostra carta més forta.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share