CATALUNYA: Prèvia Ral·li Ciutat de Valls 2022

Aquest dissabte 30 d’abril, l’Escuderia Costa Daurada organitza la 12a edició del Ral·li Ciutat de Valls, la prova referent de les comarques de tarragona dins del campionat de Catalunya de ral·lis, gaire bé la única que trepitja les carreteres del sud del país.

Les comarques de lAlt Camp, Conca de Barberà i Baix Penedès viuran la segona prova del campionat català de ral·lis d’asfalt. L’Escuderia Costa Daurada, organitzadors de la prova, han preparat una edició amb un total de 12 trams i un total de 433,70 km, dels quals 98,34 seran cronometrats.

L’inici i final de la prova serà al Passeig Tarradellas de Valls, així que el matí de dissabte començarà l’acció amb els trams d’El Tallat, Senan i Forès, a disputar en dues ocasions. Un inici idèntic al de 2021.

A la tarda es recorreran els trams de El Montmell, Les Ventoses i Les Pobles, un altre cop a repetir en dues ocasions, la última d’elles, ja de nit.

Nacho Mateo

80 d’inscrits a la línea de sortida

Pons – Chamorro sortiran amb el #1 en el seu Skoda Fabia Rally2 EVO, però no serà l’únic cotxe de la marca txeca. Santi Mateo i Carles Jiménez també tornen a l’acció amb un altre Skoda Fabia Rally2. Uns habituals en les proves de l’Escuderia Costa Daurada, Sergi Pañella i Cesar Crepo, estaran a la línea de sortida amb un Ford Fiesta Rally2, unitat germana a la de Joan Armadans i Miquel Ibáñez.

Dani Oliveras i Gerard Alsina sortiran amb el seu habitual Seat Ibiza que tanta guerra dona a tots els seus rivals. Alejandro Mauro i Diego Sanjuan seran els primers en sortir als trams entre els Rally4, ho farà amb el seu habitual Ranault Clio, els seguiran tres Peugeots 208 Rally4 pilotats per Miquel Labarias i Lorena Romero, Alex Español i Jose Jurado i David Nafría i Pedro Requena.

RALLY VALLS 2021 SKODA FABIA R5
©️ Nacho Mateo

Tres Porsche tindrem a la línea de sortida entre els inscrits en velocitat. EL primer en aparèixer serà el de David Espasa i Juan Codinach, un 977 GT3 CUP, el següent és el GT 996 de Salvador Canals i Eloi Montala, mentre que l’últim és el 997 de Joan Riberas i Joan Circuns.

El Volant RACC / Trofeu MAVISA començarà la seva 44 edició de la seva història al Ral·li Ciutat de Valls. Sis equipslluitaran pel títol en la copa de promoció del RACC en un any amb importants novetats en el seu reglament.

Rally_valls_2021_ volantracc 208
Nacho Mateo

Cinc dels sis inscrits són de la categoria Júnior, fins a 25 anys d’edat, i tan sols un, Joan Torres repeteix aquesta temporada, la resta de participants debuten aquesta any en la copa del RACC.

Per acaba d’arrodonir la prova cal sumar-hi els participants de regularitat que fan pujar la xifra fins als 80 equips inscrits. Un autèntic luxe per començar el mes de maig al màxim.

El ral·li en dades

Quilòmetres totals: 433,70 Km
Quilòmetres cronometrats: 98,34 km
Nombre de trams: 12 (6 diferents)
Trams-Km
Al Tallat (7,19 km) 09.56h – 13.27h
B Senan (11,19 km) 10.24h – 13.55h
C Forés (8,69 km) 11.03h – 14.34h
D El Montmell (10,58 Km) 16.56h – 20.22h
E Els Ventoses (5,40 km) 18.15h – 21.14h
F Les Pobles (6,61 km) 18.15h – 21.41h

Puede ser una imagen de mapa
Puede ser una imagen de mapa

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments