RAIDS: M-Sport també fa el salt a l’aventura

Després de que Prodrive fes el salt als raids amb l’equip BRaid Xtreme ara és un l’altre gran preparador britànic de ral·lis que també es llança a l’aventura.

M-Sport té un nou projecte en col·laboració amb Neil Woolridge Motorsport (NWM), per al Dakar. Amb aquesta col·laboració, M-Sport serà la base europea de NWM i el distribuïdor global del seu Ford Ranger T1+.

De moment, l’associació preveu l’inici d’un programa d’atenció al client basat a la seu central de M-Sport al Regne Unit, així com la participació de l’estructura de Malcolm Wilson en el desenvolupament del Ford Ranger T1+ en proves i recollida de feedback dels clients. S’espera que la primera unitat del cotxe arribi a Europa a finals de maig, després estigui disponible per a proves i programes de clients.

Wilson, director general de M-Sport:

“Després de gairebé 45 anys en ral·lis, el raid i el Dakar sempre han cridat al meu interès. És una disciplina que no menyspreo, i sóc conscient que requereix anys d’experiència. M-Sport i NWM tenen una visió compartida, creiem que les nostres estructures es complementen d’una manera que crearia un equip de ral·lis inigualable. El NWM Ranger té un gran potencial, està construït sobre una base molt sòlida […]. És just dir que no defugi un repte, això és el que m’encanta de l’automobilisme i no és cap secret que tenim feina per lluitar pel prestigiós Dakar. Dit això, estic segur que M-Sport i NWM tenen les eines i els coneixements per portar el Ford Ranger T1+ a noves cotes”.

El NWM Ranger té un gran potencial, està construït sobre una base molt sòlida […]. És just dir que no defugi un repte, això és el que m’encanta de l’automobilisme i no és cap secret que tenim feina per lluitar pel prestigiós Dakar. Dit això, estic segur que M-Sport i NWM tenen les eines i els coneixements per portar el Ford Ranger T1+ a noves cotes”.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share