WRC: Toyota vol ampliar el seu parc

Hi ha la possibilitat que Toyota tingui cinc cotxes (Rally1) competint al WRC en alguns esdeveniments. Va ser Jari-Matti Latvala qui ho va deixar clar en declaracions a l’Autosport anglès, i va afegir que la decisió la prendrà la casa matriu.

Curiosament, al Ral·li de Croàcia, i el mateix hauria de passar a Portugal, el cotxe de Takamoto Katsuta es va integrar a la nova reformulació de l’espai d’assistència de Toyota. I va ser precisament per aquesta reformulació que Latvala va admetre que les coses podrien canviar encara més:

És una possibilitat, a la segona meitat de la temporada, però depèn molt del que vulgui fer Toyota, així que de moment no sabem si tindrem un cinquè cotxe o no

El tema té a veure amb la possibilitat que, en comptes de que Esapekka Lappi quedi fora cada vegada que Ogier disputi curses aquest any, com passarà al Ral·li de Portugal, Toyota els posi a córrer en les mateixes curses.

Fins ara, Elfyn Evans, Kalle Rovanpera i Takamoto Katsuta han fet totes les curses mentre Ogier i Lappi comparteixen el cotxe. Això podria canviar aviat.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share