RAIDS: Loeb i l’equip Bahrain Raid Xtreme confirmats per al Ral·li Andalusia 2022

Tot i que Loeb es dedica al WRC per les carreteres de Portugal, d’aquí poc més d’un mes li espera una altra trobada. Tercera i penúltima etapa del Campionat del Món de Ral·li-Raid, Andalusia serà l’escenari d’un nou duel entre Sébastien Loeb i Nasser al-Attiyah, tot i que el repte serà molt diferent al que s’han enfrontat els dos pilots. durant el Dakar.

Si actualment lideren el campionat, Loeb i el seu copilot Fabian Lurquin comptaran amb el suport d’Orlando Terranova i Dani Oliveras, durant la prova andalusa (del 7 al 12 de juny). El duet franco-belga buscarà augmentar el seu lideratge en aquesta prova de cinc etapes, que cobreix uns 1.500 km cronometrats majoritàriament de terra al sud-oest de la península. Serà la primera vegada que Loeb i Terranova participen en aquest esdeveniment, que només arriba a la seva tercera edició.

Més que un desert obert de sorra i dunes, Andalusia està molt més a prop d’un ral·li de terra tradicional i comparable als que es troben al WRC.

Els Hunter T1 no estan realment construïts per a aquest terreny, però forma part del repte del campionat. Per guanyar aquí cal córrer al capdavant i netejar el camí per als següents cotxes, així que crec que serà difícil que un d’ells prengui una gran avantatge.

Els dos pilots també tornaran a conduir amb Prodrive EcoPower, un combustible sostenible elaborat a partir de residus agrícoles per un soci de l’equip Bahrain Raid Xtreme, que redueix les emissions en un 80% en comparació amb el combustible convencional.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments