WRC: Evans necessita començar la seva remuntada

Després de casi emportar-se l’edició de 2021, Elfyn Evans va tenir un cap de setmana molt decebedor, sent extremadament irregular amb poca confiança segons les condicions.

Després de perdre més d’un minut als pocs quilòmetres per una punxada, era raonable pensar que el gal·lès anava a fer una gran remuntada, però el sotscampió del món no tenia la velocitat suficient per competir amb els millors.

Tot i així, capaç de fer diversos registres entre els 3 primers, el pilot de Toyota va tenir els mitjans per fer-ho bé diumenge amb una selecció de pneumàtics comparable a la d’Ott Tänak o Kalle Rovanperä, però allà l’èxit no va ser al costat del del de Toyota amb la pitjor elecció possible.

«Va ser un darrer dia força dur. Va ploure molt i això no ens ho esperàvem, i amb quatre pneumàtics durs va ser molt complicat. Però vaig estar content d’aconseguir el cinquè lloc, que és millor que res, i almenys vam aconseguir sumar alguns punts addicionals a la Power Stage, que al final era el que podíem reclamar amb l’elecció de pneumàtics que teníem en aquestes condicions.

En definitiva, ha tornat a ser un cap de setmana molt difícil per a nosaltres. Quan vam començar com divendres i erem els últims, és difícil lluitar. Però intentem mirar positivament a Portugal i esperem fer-ho millor. Felicitats a Kalle: va fer una feina increïble tot el cap de setmana i clarament mereixia guanyar». va comentar el gal·lès.

Només novè en el campionat de pilots després d’aquest ral·li a Croàcia, Elfyn Evans està a 59 punts del líder Kalle Rovanperä. A partir de la següent prova a Portugal, i abans de centrar-se en la seva remuntada a la classificació, el gal·lès ha de recuperar sobretot la confiança i trobar la seva sensació al volant d’un GR Yaris Rally1 que encara no té èxit a les seves mans.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments