FÓRMULA E: ABT tornarà al 2023 amb els Gen3

L’equip alemany ABT Sportsline va deixar empremta en la jove història de la Fórmula E amb 47 podis i 1.380 punts. Primer independent el 2014, després associat amb Audi el 2017, ABT va desaparèixer de la circulació quan el fabricant alemany es va retirar al final de la temporada 2021.

Tanmateix, l’estructura que gestiona Hans-Jürgen Abt es prepara per tornar a l’horitzó de la campanya 2023 amb dos nous monoplaça Gen3. Aquesta vegada, Abt estarà en nom propi com a equip privat. L’equip alemany comprarà el tren de propulsió a un fabricant, però evolucionarà com a equip privat.

«Després de l’aprovació interna, vam parlar amb els nostres socis actuals i potencials. L’objectiu és tornar sent un equip sòlid al campionat. Sempre hem mantingut contacte amb la FIA i la Fórmula E, i hem rebut un fort suport d’aquestes entitats.

Hans-Jürgen Abt

Probablement començarem com a privats a diferència d’anys anteriors amb l’equip de fàbrica. Per això és important tenir pilots ràpids i intel·ligents.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments