ERC: Una prova històrica podría estar de tornada al calendari internacional

Només un mes després de que s’acabés l’edició d’aquest any, des de Itàlia apunten que Sanremo vol tornar a ser una prova internacional. Puntuable per al mundial fins al 2003 quan va passar el relleu a Sardenya, no ha amagat mai les ganes de tornar a ser protagonista fora de les seves fronteres i l’oportunitat podria vindre de la mà de l’ERC.

Segons informa rallyssimo.it, l’actual promotor de l’ERC i el WRC va ser presents en aquesta última edició per observar el desenvolupament del ral·li i van quedar satisfets per la organització i la bellesa de les cronometrades. Una visita que va li pot obrir les portes per figurar al calendari del màxim campionat continental a partir de la temporada vinent.

El Rally Roma Capitale no perdria el seu lloc, ans al contrari, sinó que haurà de “cohabitar” amb el Sanremo. El ple suport de les autoritats de la Regió que veuen en el Ral·li de Sanremo una oportunitat per donar a conèixer la zona als nombrosos turistes que aportaria la cita europea poden desencadenar la decisió.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share