ERC: Repassem les novetats en l’itinerari del Ral·li Islas Canarias 2022

Celebrats el Ral·li Serras de Fafe i Felgueiras i el Ral·li Açores, primera i segona cita de l’ERC arriba el torn del Ral·li Islas Canarias. Per aquesta 46a edició l’organització ha preparat novetats importants en el seu recorregut.

Per començar, el Qualifying Stage, el tram de qualificació que determinarà l’ordre de sortida de la primera etapa i que, a continuació, acollirà el shakedown, se celebrarà a San Mateo sobre un tram de 3,89 quilòmetres. Aquest QS arrancarà després de celebrar-se els entrenaments lliures al voltant de les tres de la tarda.

Però el canvi més substancial es produirà el dijous 12 de maig a la tarda. I és que des de les 20.35 hores el Ral·li Islas Canarias arrancarà oficialment amb la celebració d’un tram espectacle anomenat ‘Las Palmas de Gran Canaria-DISA’ i que en aquesta edició canvia d’escenari respecte al que ha estat l’habitual en els últims anys. La celebració d’aquesta especial substituirà per tant a la cerimònia de sortida.

Map-Mapa_General.pdf

El 13 de maig es tornarà al patró habitual amb trams importants quant a quilometratge. El primer tornarà a ser Valsequillo en la seva versió del passat any amb un recorregut de 11,91 km. A continuació, a les dues seccions de divendres, els arribarà el torn a ‘Santa Lucía’ (14,82 km) i ‘Tejeda’ (20,78 km).

El dissabte 14 de maig els equips afrontaran en primer lloc el tram més llarg de tot el ral·li, el de ‘Moya-Valleseco’, de 27,42 km, després dels quals hauran de completar –també a doble passada– ‘Arucas’ (9,3 km) i ‘San Mateo’ (12,04 km) amb què es posarà el punt final a aquesta edició número 46. Tots els trams s’emetran en directe a través de la plataforma WRC+ que aporta el nou promotor del campionat, WRC Promoter.

Com en els darrers anys, l’Estadi de Gran Canària serà la base d’operacions dels equips, les assistències dels quals es desplegaran a l’esplanada annexa a aquest recinte esportiu.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments