WRC: Un il·lustre pilot vol provar els Rally1

Ho vam veure amb Grönholm al Ral·li de Suècia 2019, ho estem veient amb Loeb i Ogier que no poden mantenir-se lluny dels ral·lis. Però ara es podria afegir un altre nom il·lustre a la llista de campions que tornen.

El nom en qüestió no és altre que el cap de l’equip Toyota, Jari-Matti Latvala. El fabricant japonès sembla cada cop més orientat a portar el cinquè Yaris a la competició.

En qualsevol cas, en una entrevista recent Latvala no va amagar les seves intencions de voler provar la nova generació de cotxes de Rally1. Concretament, tornar a provar un Rally1, perquè durant la presentació del Yaris al Japó el pilot finlandès havia fet una petita demostració. És evident que un espectacle no és una competició i a Latvala es va quedar amb les ganes.

L’esdeveniment en el qual podria participar seria una petita prova del campionat finlandès. Òbviament és molt difícil veure’l al mundial donat el paper que té dins l’equip.

Aquestes són les seves paraules publicades a dirtfish.com:

Si tinc possibilitats serà a finals d’any o en tot cas a la segona meitat de la temporada cap a finals d’any. No vull dir que hi hagi una gran oportunitat, però potser hi és. Ho intentaré, però no hi ha promeses. Si tinc l’oportunitat serà en un petit ral·li, una cursa d’un dia.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments