WRC: Hyundai vol més i ja es fixa com objectiu el títol mundial de 2022

Hyundai Motorsport arriba a la quarta prova del Campionat del Món de Ral·lis, el Ral·li de Portugal, amb un impuls a la seva confiança des del doble podi del Ral·li de Croàcia. Després d’un inici d’any difícil, ara l’equip està centrat en seguir millorant el seu estat de forma i a Portugal intentarà competir per la victòria.

Com a primera prova de terra de l’era híbrida del WRC, Portugal serà una prova exigent per al Hyundai i20 N Rally1, que tot i que s’ha enfrontat al gel, la neu i el quitrà en el que va de temporada, la nova superfície presenta diferents reptes.

El Ral·li de Portugal és el primer ral·li per a Dani Sordo i Cándido Carrera amb el Hyundai i20 N Rally 1, però la parella va acumular molts quilòmetres amb el cotxe durant les proves.

Sordo també compta amb un bon rècord a Portugal, després d’haver pujat al podi de l’esdeveniment en cinc ocasions, inclòs el 2021. L’equip el formaran conjuntament amb Thierry Neuville/Martijn Wydaeghe i als estonians Ott Tanak/Martin Jarveoja.

Hyundai i20 rally1 croacia
Nacho Mateo

Per al director adjunt de l’equip, Julien Moncet:

Anem al Ral·li de Portugal amb una sensació positiva després de la nostra millor actuació de la temporada, fins ara, a Croàcia. Va ser fantàstic veure els nostres equips lluitant per la victòria general al ral·li, i tot i que no vam aconseguir la victòria, va ser un plaer aconseguir un doble podi.

Tot i que Portugal és una nova superfície per al Hyundai i20 N Rally1, volem mantenir aquest impuls i lluitar al capdavant.

Tot l’equip de Hyundai Motorsport ha estat treballant incansablement per millorar el cotxe durant els últims mesos i, és evident que els nostres esforços estan marcant la diferència, continuarem amb el nostre desenvolupament i ens posarem en lluita pel títol a mesura que avanci la temporada.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments