WRC: Evans amb ganes de marcar un punt i a part a Portugal

Elfyn Evans torna a un lloc de bon record aquest cap de setmana a la quarta prova del campionat, competint al Ral·li de Portugal, que va guanyar l’any passat. En un moment en què encara no té podi, l’home de Toyota vol revertir ràpidament la tendència, quan només és novè al campionat.

El britànic va declarar que estava satisfet amb el Yaris Rally1 a les proves de terra:

“Com passa amb molts ral·lis d’aquest any, és difícil saber com estarem contra els rivals en la nostra primera cursa sobre terra amb el Rally1, però la sensació a les proves va ser en general molt positiva’.

Subratllant que aspira a un altre bon resultat després del triomf de l’any passat a Portugal, Evans ha destacat que el possible avantatge de la posició de sortida dista molt de ser una garantia que aconseguirà els seus desitjos:

Portugal és un ral·li que he gaudit cada cop més al llarg dels anys, i va ser fantàstic guanyar-hi l’any passat. Definitivament també podríem fer un bon resultat en aquesta ocasió i aquest serà l’objectiu com sempre. Amb una sèrie de proves sobre terra que ara arriben, esperem que puguem començar bé a Portugal i després agafar una mica d’impuls.

Si està sec, la nostra posició hauria de ser favorable, però aquest no és el bitllet automàtic per a un bon resultat i encara hi ha moltes coses en les quals hem de centrar-nos i encertar per treure’n el màxim profit.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share