WRC: Fourmaux, funambulista a Portugal

Adrien Fourmaux va estar “a la corda fluixa” després de la seva tercera retirada de la temporada a Croàcia. M-Sport Ford va decidir donar-li una altra oportunitat al Ral·li de Portugal, que és el primer sobre terra, i en el qual el pilot haurà de respondre a l’alçada.

El prometedor francès va dir en un comunicat que està entusiasmat d’enfrontar-se a la prova portuguesa –on va ocupar la sisena posició l’any passat– i també a l’etapa del mundial sobre terra que ve per davant:

Serà la meva segona vegada a Portugal, i vaig tenir bones sensacions l’any passat amb el WRC, així que tinc moltes ganes de pujar-me al Puma i veure com va. És una cursa molt agradable, els espectadors hi són en massa i és un entorn fantàstic. Estem esperant tots els ral·lis de terra que segueixen, ara en queden uns quants per davant, així que estem molt emocionats de començar a Portugal i esperem un bon resultat per a l’equip”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments