WRC: Un WRC2 de luxe per al Ral·li de Portugal 2022

Portugal sempre es converteix en una de les proves amb més participants entre les categories de suport. Al WRC2 aquest any hi ha Open, Junior, Masters, i aquesta categoria és la que té més competidors i més igualtat.

Hi ha 41 inscripcions, liderades pel campió vigent i actual comandant del WRC2, Andreas Mikkelsen, a l’Skoda Fabia Evo. El noruec, que va fallar l’any passat a la cursa perquè estava infectat per la COVID-19, té una avantatge de 15 punts sobre el francès Yohan Rossel (Citroën C3), que al seu torn va aconseguir la seva primera victòria en aquesta competició al Ral·li de Croàcia d’enguany, després de ser coronat campió del WRC3 el 2021.

Linnamäe Georg polo croacia
Nacho Mateo

Els companys d’equip del Toksport WRT de Mikkelsen, Marco Bulacia i Nikolay Gryazin, juntament amb el duo Hyundai Motorsport N, Teemu Suninen i Oliver Solberg, són altres potencials aspirants a la victòria a la cursa portuguesa. Chris Ingram, Kajetan Kajetanowicz, tots dos en Skoda Fabia Evo, i els Citroën C3 d’Eric Camilli, Jan Solans i Stéphane Lefebvre, són altres pilots que poden tenir alguna cosa a dir.

Entre els competidors júnior del WRC2, competició per a pilots de fins a 30 anys, lidera el txec Erik Cais, amb només un punt d’avantatge sobre Gryazin i el finlandès Emil Lindholm, mentre que els estonians Georg Linnamäe i Ingram completen el top5. Els pilots aprofiten els sis millors resultats de les set competicions.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments